Rengøring

Jeres nye servicepartner

365

50699739/50699734

Servicefirmaet O.F

RENGØRING

HER SES ET OVERBLIK OVER HVAD VI KAN LEVERE SOM SERVICEPARTNER HOS JER.

RENGØRING

Kærlighed til rengøring, kvalitet og nærværende service…


For os er det ikke et mål i sig selv at være store. Dog vil vi have kapacitet til at matche de største virksomheders behov for rengøring uden at gå på kompromis med kvaliteten.


I dag beskæftiger vores medarbejder  sig med rengøring, ejendomsservice, vinduespolering, have- og skadeservice


Vi løser rengøringsopgaver for private og alle typer og størrelser af virksomheder og er gearet til at kunne yde en ekstra indsats ved akut opståede problemer, som eksempelvis oversvømmelse og brand.


Vi er en nærværende servicevirksomhed, der sætter pris på gode gamle dyder, som smil på læben, stort engagement og at en aftale er en aftale!


Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i de rengørings- og serviceopgaver vi udfører, uanset om det er for store erhvervskunder, eller for private.


Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Vi skræddersyr vores rengøringsløsninger fleksibelt og tilpasser løbende i takt med udviklingen i samarbejdet.


Et rengøringsfirma er aldrig bedre end dets medarbejdere! – Det har vi for længst indset. Derfor håndplukkes og udvælges alle rengøringsassistenter specielt til den enkelte opgave. Vi lægger stor vægt på at matche medarbejdere og kunder, så kemien passer, for at opnå den størst mulige tilfredshed og det mest optimale rengøringssamarbejde.


Når vi indgår aftaler om rengøring, er det med henblik på at opbygge et længerevarende samarbejde. Det er en målsætning for os at pleje og vedligeholde relationen i en sådan grad at nærhed, tillid og forståelse opnås.Rengøring kan også kobineres med:


Jeres nye servicepartner

Tlf: 50699739/50699734

Email: seof@seof.dk